Skolfakta

Antal: 16

• Kontakt

Välkommen att ta kontakt med oss. Vi har mycket att vara stolta över och vi blir glada över ditt intresse och ser det som ett bidrag till vårt kvalitetsarbete.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Föräldramöte

Hej alla Kvarnbyskolans föräldrar!

Vi vill att alla föräldrar kommer till ett möte på Kvarnbyskolan
    torsdag 13/10 kl 18.00 – 19.30.

Mötet handlar om att få igång föräldravandringar runt omkring vår skola, framför allt på helger.
    Vi har haft en hel del förstörelse kvällstid på vår skola.

På mötet kommer Janne Lundholm, verksamhetsansvarig för stiftelsen nattvandring.nu att närvara.

Dessutom är rektor där.

Varmt välkomna!

• Öppet Hus '14

På årets Öppet Hus den 26: april på Kvarnbyskolan spelades det schack i idrottssalen. Det var Axel Berglind som spelade simultan mot 10 elever från Kvarnbyskolan.

• Schackfyran 2015

Den 31/3 deltog Kvarnbyskolans fjärdeklassare i världens största schacktävling Schackfyran. I Globenannexet kämpade 1721 entusiastiska barn om en plats i den stora riksfinalen. Kvarnbyskolans 4B var mycket nära att lyckas med detta.

• Schackfyran 2014

Årets fjärdeklassare på Kvarnbyskolan deltog den 12/3 i världens största schacktävling, Schackfyran. Tävlingen utspelades i Globenannexet inne i Stockholm och blev en mycket lärorik och minnesvärd upplevelse för Kvarnbybarnen.

• Schackfyran 2013

Årets stora schackevenemang, Schackfyran, utspelades i Globen i Stockholm. Kvarnbyskolans 4:e klassare kämpade tillsammans med över 1300 andra 4:e klassare från hela Stockholm om platser i den stora riksfinalen i Västerås.Man hade behövt komma bla

• Skollags-SM 2014

Trots att Kvarnbyskolans elever är nybörjare i schack hade ett av skolans lågstadielag kvalificerat sig för den stora SM-finalen för skollag som spelades på Hägerstensåsens medborgarhus i södra Stockholm.

• Skollags-DM 2015

Kvarnbyskolan har även i år deltagit vid skollags-DM i schack.
    Vi deltog med hela 18 lag (8 lågstadielag och 10 mellanstadielag).
    Kvarnbyskolan blev därmed den skola som representerades av flest antal lag i Stockholm.

• Skollags-DM 2014

Kvarnbyskolan deltog med 11 lag vid skollags-DM i schack som spelades på Stockholms Schacksalonger.

• Schackfyranmästaren 2014

Schackfyranmästaren är en turnering som man kvalificerar sig till genom att vinna alla sina fyra partier i Schackfyran. Dino 4A och Shuayb 4B från Kvarnbyskolan hade lyckats med detta.

• Schack

Den 24/11 2011 tillträdde Kvarnbyskolans nye rektor Lennart Berglind. Han deklarerade tidigt för personalen sitt intresse för schack och ville att schack skulle införas i någon form på skolan. Berglind var dessutom nyligen invald som ledamot, för skolschackfrågor, i Sveriges Schackförbund.