Rektorsbrev mars 2017

Kvarnbyskolan i mars 2017

Rektors brev hem till Kvarnbyskolans föräldrar och elever

Vi har nu arbetat en stor del av vårterminen 2017. Påsken närmar sig med stora steg, efter påsk har vi bara ca 30 skoldagar kvar.

Detta är min sista termin som rektor på Kvarnbyskolan. Den 30/6 2017 går jag i pension. Ny rektor på Kvarnbyskolan blir Robert Staby, som för tillfället arbetar i Oxhagsskolan, Akalla som biträdande rektor. Han börjar sin tjänst på Kvarnbyskolan den 1/7 2017. Han kommer förhoppningsvis komma till vår skola vid några tillfällen i vår.

Några viktiga datum under resten av terminen:

Torsdag 6/4 utvecklingssamtalsdag för alla elever från åk 1 t o m 6. Fritids och fritidsklubb är öppna som vanligt.
Måndag 10/4 t om måndag 17/4 har vi påsklov. Fritids och fritidsklubb är öppna. Var noga med att anmäla ditt barn vilken eller vilka dagar du behöver lämna ditt barn. Vi vill inte att mat kastas och att personal kan få ta semester om de kan. Det beror på antal barn som kommer.

Lördag 22/4 från kl 10 - 13 har vi vår traditionella ”Öppet hus dag” på Kvarnbyskolan.

VÄLKOMNA! Mer information kommer.

Fredag 28/4 sjunger vi in våren på skolgården, också det en fin tradition.

Tisdag 2/5 har alla elever som varit på ”Öppet hus dagen” vara lediga, fritids och fritidsklubb är öppna som vanligt. De som inte ska vara på Öppet hus ska söka ledigt, och vara här från kl 9.00 till lunch just denna dag, tisdag 2/5.

Torsdag 25/5 är en röd dag, fredag 26/5 är en lovdag, fritids och klubben är öppna.

Onsdag 31/5 har vi vår avslutningslunch med bl a stipendieutdelningar för årskurs 6 kl 12.30 i vår matsal.

Fredag 2/6 efter lunch kommer flera av våra barn spela schack i Gallerian på Hamngatan mot Näringslivspersoner.

Måndag 5/6 har vi studiedag på skolan. Fritids och klubben är öppna.

Fredag 9/6 sista skoldagen för eleverna denna termin. Avslutning på fotbollsplanen kl 10.00 som vanligt.