Rektorsbrev februari 2015

Nu har vårterminen varit igång i snart två hela månader. Vi har börjat med nationella prov i svenska för årskurs 6. Efter sportlovet startar vi med nationella proven för årskurs 3.
75 av våra elever från åk 1 till och med åk 6 har varit iväg och spelat Skollag DM i schack.
Man har spelat på Stockholms schacksalonger inne i stan. Det är fantastiskt att så många har och kommer att delta.
Våra fyror åker till sin utbytesskola, Gustav Vasa skola, torsdag 18/3 för att spela schack.
Under januari och februari har vi som vanligt en skridskoperiod på Spånga idrottsplats.
Efter sportlovet åker alla mellanstadielever till Väsjöbacken i Sollentuna för traditionell utförsåkningsdag.
Vår föräldraförening kommer att träffas vid ett par tillfällen i vår, första tillfälle är torsdag 18 februari.
Kvarnbyskolan kommer att ha ”Öppet hus” lördag den 25/4 kl 10 – 13, boka den dagen.
Eleverna har ledigt torsdag 30/4 som kompensation för denna dag.
Annars flyter det på som vanligt. Jag återkommer med nytt ”Rektors brev” i mars.

Rektor Lennart