Fritidsklubb

Fritidsklubben är en ”öppen verksamhet” för Kvarnbyskolans elever i skolår 4, 5 och 6.
”Öppen verksamhet” betyder att man får komma och gå när man vill, eller på tider man bestämt med sina föräldrar. Personalen ansvarar för barnet när det är där, men ansvarar ej för barnets tider.

Fritidsklubben är öppen varje skoldag efter skolans slut och fram till kl 17.15.

Under lov/studiedagar: 9.00-16.00 (obligatorisk anmälan).

För att få gå på vår fritidsklubb måste barnen anmmäla sig på en blankett som delas ut till alla elever i årskurs 4, 5 och 6 i början av varje termin. Anmälan är bindande. Blankett kan även hämtas på skolans expedition eller laddas ner från den här webbplatsen.

Huvudlokal är uppehållsrummet, men du kommer också att vara i andra lokaler i eller utanför skolan. T ex gympasalen, datorsalen och Bowlinghallen i Rinkeby.

Det kostar 800 kr per termin att vara med. Betalningen delas upp på 4 månader. Då får du även mellanmål varje dag som du är där.